Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

Το πιο γρήγορο Mitsubishi EVO των 2.150 ίππων του κόσμου το έχουν φτιάξει Έλληνες!!!

Είναι γεγονός πως όταν θέλουμε ως Έλληνες μπορούμε να κάνουμε πολλά και φυσικά να βάλουμε τα γυαλιά σε πολλούς ξένους. Αυτό φαίνεται πως κατάφερε να κάνει και ο Σπύρος Πανόπουλος, ιδιοκτήτης της εταιρείας Extreme tuners προκαλώντας... πανικό στην παγκόσμια κοινότητα των γρήγορων αυτοκινήτων.

Συγκεκριμένα, ο δικός μας extreme... Έλληνας, πήρε ένα Mitsubishi EVO και κατάφερε να το κάνει το πιο γρήγορο του κόσμου! Τόσο γρήγορο που να κάνει ακόμα και 1.000άρες μοτοσικλέτες να δείχνουν... παπάκια δίπλα του.
Αρχικά μείωσε τον κυβισμό του αυτοκινήτου στα 1.831 κ.εκ. από τα 2.000 που είναι η «μαμά» έκδοση. Η κίνηση αυτή που φαντάζει... τρελή έγινε έτσι ώστε να χωρέσει μεγαλύτερο μήκος μπιέλας και να φτάσει ο λόγος μπιέλας με στροφάλου κοντά στο 2 όπως είναι τα μηχανάκια και τα μονοθέσια της Formula 1.

Δείτε το σε αγώνα... dragster!!!

ΔΕΝ υιοθετούμε τα στοιχεία που δημοσιεύονται στις ιστοσελίδες προορισμού και ΟΥΤΕ εκφράζουν προσωπική άποψη του διαχειριστή της ιστοσελίδας ούτε οποιουδήποτε συμμετέχοντα στην ομάδα ανάπτυξης του κώδικα
Please LIKE and SHARE, Thank you!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου