Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σάλος από ομαδικό 0 ρ γ i 0 φοιτητών του ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ στο χαμάμ του Αγκίστρου.

Σάλος στη μικρή κοινωνία του χωριού Άγκιστρο Σερρών έχει προκαλέσει ομαδικό 0 ρ γ i 0 φοιτητών στο γνωστό χαμάμ της περιοχής. Τέσσερις φοιτήτριες και τρεις φοιτητές που σπουδάζουν στο ΤΕΙ Σερρών, επισκέφτηκαν τα ιαματικά λουτρά προκειμένου να …χαλαρώσουν και να περάσουν ένα διήμερο μακριά από την καθημερινότητα.

Το ταξίδι αναψυχής, όμως, γρήγορα μετατράπηκε σε τρικούβερτο γλέντι, όταν η παρέα χαλάρωσε τόσο, που γρήγορα τα αθώα παιχνιδάκια μετατράπηκαν σε ταινία σκληρού π 0 ρ ν 0.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής στο akrosempisteutikon οι «φωνές» των φοιτητών ξεσήκωσαν την περιοχή, καθώς η «θερμοκρασία» είχε ανέβει επικίνδυνα.

Οι φοιτητές, αφού απόλαυσαν το… χαμάμ, αποχώρησαν για το ξενοδοχείο που είχαν νοικιάσει για να περάσουν το διήμερο, χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι κατά τη διάρκεια του ομαδικού “μπάνιου” τους είχαν και θεατές.

Δεν είναι πρώτη φορά που τέτοια φαινόμενα παρατηρούνται στο χαμάμ του Αγκίστρου, κοινό μυστικό δε αποτελεί σε όλη την φοιτητική κοινότητα του ΤΕΙ Σερρών, ότι το συγκεκριμένο μέρος προσφέρεται απόλυτα για τέτοιου είδους… παιχνίδια!

akrosempisteutikon
Please LIKE and SHARE, Thank you!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου