Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Η Ελληνική Γλώσσα, η θρησκεία, ο πολιτισμός και τα ιδανικά μας κλονίζονται! (Δείτε τι γράφουν τα νεοταξικά βιβλία Δημοτικού και Γυμνασίου)

Που καταντήσαμε? Τόσοι αγώνες που έκανε ο λαός μας, τόσοι ήρωες έδωσαν την ζωή τους για την πατρίδα, για να διατηρήσουμε την Ελληνικότητα μας, την Γλώσσα μας, την θρησκεία, την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα μας πήγαν χαμένοι!


Όλοι οι μόχθοι και αγώνες των προγόνων μας ήταν μάταιοι γιατί τώρα επιτρέπουμε στους κυβερνώντες να μας αλλάζουν την ιστορία μας, να αμαυρώνουν την γλώσσα και τον ελληνισμό μας! Πως θα μάθουν τα παιδιά να αγαπούν την πατρίδα μας, να σέβονται την ελευθερία τους, πως θα μάθουν την ιστορία και την παράδοση μας?

Όσα δεν κατάφεραν να κάνουν τόσα χρόνια οι κατακτητές αλλά και ο κάθε λαός που ήθελε να κατακτήσει την Ελλάδα και την Κύπρο, επιτρέπουμε στους κυβερνώντες να τα κάνουν! Τους επιτρέπουμε να μαθαίνουν λάθος την ιστορία, την γλώσσα και την παράδοση μας, τα ιδανικά για τα οποία πολέμησαν και θυσιάστηκαν τόσοι πρόγονοί μας, τόσοι ήρωες για να έχουμε τώρα εμείς την ελευθερία μας. Τόσοι κατακτητές προσπάθησαν να μας αφελληνίσουν, να μας αλλάξουν την θρησκεία και τον πολιτισμό μας, όμως παρ' όλες της δυσκολίες και την αντιξοότητες που υπήρχαν δεν κατάφεραν να το κάνουν πότε! Δεν το κατάφεραν γιατί παρά την σκλαβιά, η ψυχή και το πνεύμα του Έλληνα ήταν πάντα ελεύθερα, δεν επιτρέψαμε ποτέ να χαθεί ο ελληνισμός!

Τώρα πως επιτρέπουμε να συμβαίνουν όλα αυτά χωρίς να ξεσηκωνόμαστε, χωρίς να διαμαρτυρόμαστε για την κατάντια του ελληνισμού? Μια κατάντια για την οποία είμαστε και εμείς υπαίτιοι διότι εμείς εκλέγουμε τους κυβερνώντες και παρά τα κακά που προξένησαν στην χώρα μας, πολλοί από εμάς συνεχίζουν να τους ψηφίζουν! Πρέπει να δραστηριοποιηθούμε, να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας και να μην επιτρέψουμε σε κανένα να αλλοιώσει την θρησκεία, την γλώσσα και τον πολιτισμό μας!

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τι μαθαίνουν σήμερα τα παιδιά μας στο σχολείο, πως προσπαθούν να τα αφελληνίσουν και εμείς μένουμε άπραχτοι!

Δείτε το βίντεο:
Please LIKE and SHARE, Thank you!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου